Välkommen till Bistro Sand

Fyra män äter på uteserveringen på sand

Bistro Sand

Smaker av tradition och elegans

På Bistro Sand får du en tidlös kulinarisk upplevelse där vi hyllar det klassiska matkonceptet. Vår meny är noggrant sammansatt för att erbjuda smaker av tradition och elegans. Njut av smakrika rätter som återspeglar rötterna i välkända recept, serverade med en modern twist och här är stämningen ett perfekt komplement till upplevelsen.

Frukost

Starta dagen på bästa sätt

Börja din dag på bästa sätt med en härlig frukost. Vår gröna frukost ger dig energin du behöver för en fantastisk golfrunda. Njut av en vacker utsikt över banan för en perfekt start på din dag!

Öppettider
Alla dagar: 07.00-10.00

Lunch

Njut av vår lunch i fantastiska miljöer

Njut av en lunch med härliga smaker i en underbar miljö. Bistro Sand erbjuder en mångsidig meny med smakrika rätter. Slå dig ner, koppla av och låt oss ta hand om resten.

Öppettider
Alla dagar: 11.30-14.30

Middag

Avsluta dagen på Sand

Vår meny är noggrant sammansatt för att erbjuda smaker av tradition och elegans. Njut av smakrika rätter som återspeglar rötterna i välkända recept, serverade med en modern twist.

Öppettider
Alla dagar: 18.00-sent

För större sällskap

Abonnera Bistro Sand

Vår restaurang är mer än bara en plats för mindre sällskap, den går att abonnera och är den perfekta lokalen för minnesvärda tillfällen som bröllop och fester för upp till 100 personer. Vi erbjuder en vacker och mångsidig miljö där gästerna kan njuta av en avkopplande atmosfär och samtidigt omges av panoramautsikten över våra fantastiska kullar. Vid fint väder kan du välja att vara både ute och inne, vilket skapar en oförglömlig upplevelse för alla.

För att abonnera vår restaurang, kontakta gärna oss direkt.

Catering

Ta med det goda till den egna tillställnigen

Vår kökschef Joakim har lång erfarenhet av catering i alla dess former. Från smått till stort. Beställ Jockes populära smörgåstårtor till kalaset eller boka honom för grillfesten i din trädgård eller kick-offen på företaget.

För att beställa catering, kontakta Joakim.