Nätverkskalender

Sand Golf Club Business ger dig som företag möjligheten att skapa och vidareutveckla långsiktiga kundrelationer med golf som redskap. Nätverksträffarna innehåller en blandning av golfträning, spel, föreläsningar, utbyte med Hills BC och många andra intressanta aktiviteter.

Nätverkskalender 2021

Mina tankar och idéer är många och stora. Tyvärr så ser det ut som att pandemin och restriktionerna kommer att reducera oss ett litet tag till.
Därför gör vi vårens träffar mindre men fler, med målsättning att lära känna oss nya ansikten på klubben men också varandra lite bättre.
Tex så kör vi en ”The Road to ProAm” med MXPGolf 1 gång/vecka med maximalt 8st deltagare/tillfälle.
Allt för att förbereda er som ska spela vår PRO-am den 29 juni.

Kick Off:en kommer vi att dela upp på klubben så att ett gäng lär känna Anna och shopen, ett gäng får träffa Max och
lyssna på hans tankar kring golfträning och ett gäng träffar mig, Peter och Josefine för tankar och planer inför året.
Sen får vi önska och tro att sensommaren och hösten öppnar upp för större möjligheter att resa och skapa större upplevelser tillsammans.

Vi gör vårt bästa för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt Partnerskap hos oss på Sand GC, men på ett så säkert sätt som möjligt.
Jag ser fram emot året och vad vi kan göra tillsammans för att skapa Jönköpings starkaste och roligaste Nätverk tillsammans.
Har du några idéer så är det bara att kika ut och ta en runda med mig.

Mars

26 fredagKick Off Sand!
Lär känna Anna & shopen – Max snackar swingar – Kindh/Wanderfeldt ger er framtiden
Gemensam lunch på Duden Golfrestaurang

OnsdagarThe Road to ProAm!
MXPGolf lägger upp vårens träning och ger oss en toppform till vår ProAm den 29 juni.
7/4 kl 13.00
14/4 kl 7.00
21/4 kl 13.00
28/4 kl 7.00

Morgon Nätverksgolf
Vi samlas vid klubbhuset och spelar 9 hål.
Kaffe & Fralla intas efter rundan med lite nätverkande.

20/4 kl 7.00 9 håls nätverksgolf
27/4 kl 7.00 9 håls nätverksgolf

5/5 kl 13.00
12/5 kl 7.00
19/5 kl 13.00
26/5 kl 7.00

Morgon Nätverksgolf
Vi samlas vid klubbhuset och spelar 9 hål.
Kaffe & Fralla intas efter rundan med lite nätverkande.

11/5 kl 7.00 9 håls nätverksgolf
25/5 kl 7.00 9 håls nätverksgolf

28 fredag –  Padel & Romprovning med Duden Golf
Vi testar nya padelhallen i Bankeryd och kör en mysig AW på Sand efteråt.

2/6 kl 13.00
9/6 kl 7.00
16/6 kl 13.00
23/6 kl 7.00

9 onsdagPadel & Frukost
Morgonpadel på Bankeryd padelarena och lite frukost nätverk efter.

10 torsdagLadys Night på Sand
TBA

23 onsdagMidsommarslaget!
Midsommarbrunch – 18 hål – After Golf – EM Fotboll Sverige-Polen
Inbjudan skickas ut till er.

29 tisdagPRO AM – More Golf Mastercard

2 fredagNätverksträff med vår Tourtävling.
Vi följer ledarbollen de sista hålen och nätverkar runt detta.

___________________________________________________________________________________

Höstens program kommer vi att släppa under sen våren, då vi har mer koll på kommande restriktioner.

Varmt välkomna till nätverket för att göra affärer via Sand GC Business Club!

Vill du veta mer kontakta gärna

Greger Wanderfeldt
0735-177 331 greger@sandgolfclub.se