Herrgolf

Herrgolfen 2022

Varje torsdag är det Herrgolf på Sand GC. Klart du ska vara med!

Tävlingen är öppen för medlemmar och gäster, herrseniorer med officiellt hcp.
Tävlingen kan spelas när som helst under dagen med valfri spelpartner.
Reserverade tider 14:00-16:30 varje torsdag (något tidigare starttider under augusti och september månad.)
Tider kan bokas via Sweetspot.

Första speldatum är torsdag 21 april och sista är torsdag den 22 september.
Finalen spelas lördagen den 24 september.

Herrgolfen är en av klubben officiellt godkänd tävling och spelas över 18 hål.
Deltagare är Herrseniorer med officiellt hcp, medlemmar och gäster.

När du skall spela Herrgolf anmäler du dig i Receptionen och skriver in dig på startlistan, är du med på Running Eclectic finns du med på listan med golf-id.
Du betalar 60 kr i startavgift med swish (nr 123 288 51 50, uppge golf-id) Har du inte swish kan du betala kontant, 60 kr till receptionen.
Greenfee; utöver startavgift skall gäster betala greenfee.
Spelform Slaggolf.
Du kan även spela från tee 63 eller 67. Herrar 70+ har rätt att spela från tee 52.
Använd slopen för att se det antal slag du får spela på, gäller Herrgolf tävlingen.

Eclectictavlan räknas från tee 57, men gör du en birdie från tee 63 eller 67 får du skriva upp den. Det går också bra att vara med i Eclecticen om du spelar från 52-tee och är 70+.

Anmälan till Running Eclectic kan endast ske genom att swisha 150 kr till 0705-917762, Kalle Stawiarski. Glöm ej att ange namn och golf-id.

När betalning inkommit skriver Vi upp dig på tavlan, om du vill vara uppsatt på tavlan innan den 21 april så swisha i god tid. Vi uppdaterar en gång i veckan. Nytt för i år är slutdatum 22 juni för att anmäla sig till Eclectictavlan.

Running Eclectic är endast för medlemmar i Sand GC. Eclectic kostnaden är en engångsavgift.

Scorekort skall lämnas i avsedd låda, finns i Herrarnas omklädningsrum vid tavlorna.

Eclectictavlan fylls i omgående efter tävling. Fyll i ditt resultat, hål för hål med datum och signatur från markören. Förbättrar du något resultat vid kommande Herrgolftävling så får du ändra resultatet till det bättre.

Glöm inte att ändra datum och markörens signatur.

Herrgolfen söker ständigt efter nya sponsorer

Du som vill vara med och sponsra kontakta gärna:
Gunnar Hjortås
gunnar.hjortas@hotmail.se