Golfpaket

Är du redo för årets golfupplevelse?

Bo bekvämt på golfbanan i någon utan våra 63 bäddar. Du kan välja på att bo i vårt Golfhotell eller Herrgård. I Golfhotellet har vi moderna dubbelrum med balkong och utsikt över 12:ans fantastiska golfhål. Här sover du i bekväma enkelsängar som lätt kan sättas ihop till dubbelsäng. Du kan även bo mysigt i vår Herrgård. På varje våningsplan finns det gemensam dusch och wc och kylskåp om du önskar förvara matvaror eller dylikt. På övervåningen finns det även ett samlingsrum med soffa och fåtöljer. Båda byggnaderna ligger i anknytning med klubbhus, restaurang, första tee och range. Som gäst hos oss har du tillgång till klubbhusets faciliteter såsom bastu, gym, loungeavdelning och restaurang.

Vi har även fem stycken ställplatser inkl. el för husbil eller husvagn. Du parkerar i vår mysiga Herrgårdsträdgård och har tillgång till klubbhusets faciliteter såsom bastu, gym, toaletter och duschar.

Bilder från Golfhotellet och Herrgården hittar du HÄR

Unna dig vardagslyx i höst- Just nu 15% i rabatt

Unna dig vardagslyx i höst.
Just nu får du 15% rabatt på hela din golfpaketsbokning när du mellan 19 september till 14 oktober
ankommer på en söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag.

Sand Golf Club har en unik topprankad 18-hålsbana och boendemöjligheter i härlig miljö.
I kombination med bana och boende har anläggningen en fantastisk restaurang, en välkänd Pro samt en välsorterad golfshop. Helheten gör ett besök värt hos oss.
En golfupplevelse utöver det vanliga helt enkelt.

Bo mysigt i vår Herrgård eller i vårt moderna Golfhotell med balkong med utsikt över banans signaturhål!
Övernattning, frukost, tvårätters middag, en greenfee, fri hyrvagn och banguide samt tillgång till gym och bastu.
Pris från 1186 kr/person/dygn i Herrgården och pris från 1441 kr/person/dygn i Golfhotellet.

Läs mer och boka på eller maila eller ring oss på alternativt 036-308308.

Erbjudandet gäller endast nya bokningar, kan inte kombineras med andra erbjudanden och kan bokas fram till 14 oktober 2021.

Grupprabatt

Är ni ett större sällskap? Vid minst 13 golfpaketsgäster i sällskapet ger vi hela gruppen 100 kr/person i rabatt per dygn.

Rabatten gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Vanliga frågor och svar

När kan man checka in?

Våra städare är oftast snabba men vi garanterar tillgång till rummet från 14:00.

När checkar man ut?

Utcheckning sker senast 10.00.

Vad är det för skillnad på Herrgården och Golfhotellet?

I Herrgården bor du charmigt med mysiga rum med likadana sängar som i golfhotellet. Dusch och toalett finns i korridor. Golfhotellet är av modernare tappning och har eget badrum på rummet samt balkong med utsikt över banans 12e signaturhål.

Hur nära banan ligger Herrgården och Golfhotellet?

Både Herrgården och Golfhotellet ligger inom 100 meter från både klubbhuset och banan.

Finns det bagagerum?

Ja vi har bagagerum.

Var förvarar jag min golfbag på natten?

Golfbagen/vagn förvaras i källaren under natten. Detta utrymme kan man nå via klubbhuset eller med kod.

Får man ha husdjur med sig?

Ja, vi har några djurvänliga rum.

När betalar man?

Ni betalar vid incheckning alternativt förskottsbetalning.

Finns det AC på rummet?

På golfhotellet är det AC.

När är det frukost?

Vi har frukost mellan kl 7 – 10, önskar ni annan tid så meddela det i förväg så ska vi försöka lösa det.

Var och när serveras middagen?

Middagen serveras i klubbhuset mellan 18 – 21.00. Vi försöker anpassa er middagstid till era starttider på golfbanan. Baren är sedan fortsatt öppen några timmar till.

Jag är allergisk mot vissa matprodukter, kan jag få specialkost?

Självklart ordnar vi detta, meddela oss bara några dagar i förväg så ordnar vi specialkost.

Vilka TV-kanaler finns det?

Vi har 1,2,4 på samtliga rum och i klubbhuset finns även VIASAT golf

Jag måste avboka, vad har ni för regler?

Givetvis hoppas vi att ni aldrig ska behöva boka av men skulle det behövas har vi följande tillfälliga Corona-avboknings-regler;

Fri ombokning senast 48 timmar innan ankomst vid sjukdom.

Avbokning mer än 7 dagar innan ankomst är avbokningsfritt.

Avbokning mellan 7-2 dagar innan ankomst debiteras 25% av bokningens totala värde.

Avbokning dagen innan ankomst debiteras 50% av bokningens totala värde.

Avbokning på ankomstdagen debiteras 100% av bokningens totala värde.

GOLFPAKET

Priserna nedan gäller under perioderna 1/4-1/7 samt 9/8-17/10 2021.
Du kan välja om du vill spela ankomstdag eller avresedag. Dock ingår endast måndagsspel när du väljer golfpaket med ankomst söndag.
Klicka på knappen BOKA NU för att göra en bokning, eller på OFFERTFÖRFRÅGAN för att få prisuppgift.

Golfpaket Hotell

Logi del i dubbelrum
Frukost
En greenfee och fri hyrvagn