Bokningsvillkor

Villkoren och reglerna nedan gäller vid bokning av golfpaket samt andra bokningar som inkluderar övernattningar i Golfhotellet eller Stora Torpet

Betalning

Vid bokning mer än 8 veckor innan ankomst sker en delbetalning om 5% vid bokningstillfället.
Observera att den summan om 5% ej återbetalas vid eventuell avbokning.

Vid 8 veckor kvar till ankomst betalas resterande del av bokningsvärdet.

Vid bokning närmare än 8 veckor innan ankomst betalas hela summan direkt vid bokningstillfället.

Avbokning

Avbokning mer än 8 veckor innan ankomst är avbokningsfritt.

Avbokning mellan 8 veckor och 15 dagar innan ankomst debiteras 25% av bokningens totala värde.

Avbokning mellan 14-2 dagar innan ankomst debiteras 75% av bokningens totala värde.

Avbokning dagen innan ankomst eller på ankomstdagen debiteras 100% av bokningens totala värde.

Vid uppvisande av läkarintyg gäller kostnadsfri avbokning för den person som läkarintyget gäller för.

Delbetalningen om 5% vid bokningstillfället återbetalas ej vid avbokning.

In- och utcheckning

Incheckning från 14:00
Utcheckning senast 10:00

Vill du försäkra dig om att få ditt rum tidigare (senast 12.00) eller är du sugen på
sovmorgon (utcheck senast 11.30) så går det bra att lägga till 150 kr/rum/tillval.

Receptionens öppettider under säsong

Alla dagar 7:30-17:00
Meddela oss om du beräknar att ankomma efter våra öppettider.

Restaurang Bistro Sand

Vår restaurang drivs av Bistro Sand.

Frukost serveras mellan 7-10
Lunch serveras mellan 11:30-14:30
Middag serveras mellan 18-20:30

Observera att frukosten vissa vardagar kommer serveras mellan 8-10. Det kommer vi att meddela er ifall det berör just din bokning.

Vanliga frågor och svar

När kan man checka in?

Vi garanterar tillgång till rummet från 14:00. Vill du ha tidig incheckning går det att köpa till för 150 kr/rum.

När checkar man ut?

Utcheckning sker senast 10.00. Önskar du sovmorgon går det bra att lägga till 150 kr/rum så har du rummet till 11.30.

Vad är det för skillnad på Torpet och Golfhotellet?

I Stora och Lilla Torpet bor du charmigt med mysiga rum med likadana sängar som i golfhotellet. Dusch och toalett finns i korridor. Golfhotellet är av modernare tappning och har eget badrum på rummet samt balkong med utsikt över banans signaturhål.

Hur nära banan ligger Torpet och Golfhotellet?

Både Stora och Lilla Torpet samt Golfhotellet ligger inom 100 meter från både klubbhuset och banan.

Finns det bagagerum?

Ja vi har bagagerum.

Var förvarar jag min golfbag på natten?

Golfbagen/vagn förvaras i källaren under natten. Detta utrymme kan man nå via klubbhuset eller med kod. Klubben tar dock ej ansvar för eventuell stöld eller skadegörelse.

Får man ha husdjur med sig?

Ja, vi har några djurvänliga rum i Golfhotell Stuga. Det tillkommer 100 kr/natt.

När betalar man?

Vid bokning mer än 8 veckor innan ankomst så sker en delbetalning om 5% inom 7 dagar från bokningstillfället. Delbetalningen om 5% återbetalas inte vid avbokning. Vid 8 veckor kvar till ankomst så betalas resterande del av bokningsvärdet.

Vid bokning närmare än 8 veckor innan ankomst så betalas hela summan vid bokning.

Finns det AC på rummet?

På golfhotellet är det AC.

När är det frukost?

Vi har frukost mellan kl 7 – 10, önskar ni annan tid så meddela det i förväg så ska vi försöka lösa det.

Var och när serveras middagen?

Middagen serveras i klubbhuset mellan 18 – 20.30. Vi försöker anpassa er middagstid till era starttider på golfbanan. Baren är sedan fortsatt öppen några timmar till.

Jag är allergisk mot vissa matprodukter, kan jag få specialkost?

Självklart ordnar vi detta, meddela oss bara några dagar i förväg så ordnar vi specialkost.

Vilka TV-kanaler finns det?

Vi har Chromecast installerad på alla rum så du kan streama utifrån ditt eget utbud i din telefon.

Jag måste avboka, vad har ni för regler?

Givetvis hoppas vi att ni aldrig ska behöva boka av men skulle det behövas har vi följande regler;

Avbokning mer än 8 veckor innan ankomst är avbokningsfritt.

Avbokning mellan 8 veckor och 15 dagar innan ankomst debiteras med 25%

Vid uppvisande av läkarintyg gäller givetvis kostnadsfri avbokning för den person som läkarintyget gäller för.
Observera att delbetalningen om 5% återbetalas ej vid avbokning.