Vi hoppas att ni har haft en fantastisk helg. De gångna dagarna på Sand har inneburit mycket golfträning och skönt häng i klubbhuset. Sofia körde tipspromenad i två dagar, Anna och Max höll shopen öppen och det fanns fika från Bistro Sand att köpa. Trevligt!

Banstatus

Tjälen och nätternas frost gör att det försenas lite med öppningen. Vi siktar nu in oss på torsdagen den 7 april och får hoppas att det håller. Under tiden tills vi öppnar är det viktigt att tänka på att övningsområdena inte är öppna och får absolut inte beträdas. Det kan medföra stora framtida skador om vi beträder greener när det inte är läge för det. Så snart vi kan öppna övningsområdena går vi ut med den informationen.

Bevattningssystemet startades igång i slutet av förra veckan och det funkade precis så bra som vi hoppats.Vi har lite finjusteringar att göra, men det verkar riktigt lovande med den nya tekniken.

Ny bollmaskin

Denna veckan kommer, som skrivet tidigare, bollmaskinen att installeras. Och vi kommer att uppdatera er med info om hur det fungerar här
Ladda hem appen GolfMore så att du är förbered när maskinen är installerad. Just nu har ni inga bollar på era konton utan det kommer under denna veckan.

Kick-Off för damgolfen 5/4 18:00!

Nästa vecka är det dags för uppstartsträff för damgolfen på klubben. Alla klubbens golfande tjejer är välkomna att hänga med och höra mer om vad som planeras på klubben under 2022! Passa på att spana in nyheterna i shopen, träffa stjärnorna hos Bistro Sand och varför inte avnjuta en mumsig räksallad?

Workshop på onsdag!

Vi passar också på att slå ett slag för onsdagens workshop – Framtidens Golfträning. Vi delar med oss av vår filosofi samtidigt som vi krossar några gamla osköna myter och tittar på frågan så många ställer sig – varför blir jag inte bättre? Vill du få en inblick i hur vi ser på golfutveckling och framtiden för golfspelare är detta för dig! Workshopen är gratis för medlemmar på Sand och du anmäler dig via länken HÄR!

Nyheter i shopen

För varje dag som går trillar det in fler och fler nyheter i shopen. Vi arbetar dagligen med att få till en skön känsla i butiken och även om vi fortfarande väntar på en hel del prylar är vi nöjda med läget just nu. När det gäller kläderna är det mer som ska trilla in, på skosidan är utbudet väldigt bra och vi har flera olika modeller att erbjuda dig som söker bra golfskor.

Samma sak gäller för klubbor, utbudet i shopen är praktiskt taget komplett. Men som vi nämnt tidigare vill vi ännu en gång påminna om att leveranstiderna 2022 fortsätter att vara långa – är du sugen på att byta ut klubborna i bagen rekommenderar vi dig att göra det så snart som möjligt.

Vi vill passa på att tacka alla er som handlar era golfprodukter av oss. Stora som små gör det en stor skillnad för oss och vår verksamhet. Det är vad som gör det möjligt att hålla en hög nivå i shopen på klubben. Än en gång, ett stort tack!

//Anna & Max

På onsdag öppnar Bistro Sand!

Onsdag 30/4 startar vi upp den dagliga verksamheten för 2022 med lunchservering. De första dagarna kommer vi att köra fika och lunch på klubben och siktar på att starta upp middagsserveringen så snart vi öppnar upp banan för säsongen. Vi ser fram emot att träffa er på Sand i sommar!
//Axel, Johanna och Erik med personal