Tävla på Sand Golf Club

Nästa tävling – 6 juni 2024

Fira Sveriges nationaldag på bästa sätt

Branschbollen minitour är ”touren” för oss amatörgolfare där ni som duo tillsammans tävlar om attraktiva prisbord och en finalplats på Bro Hof Stadium Course där ni tävlar mot lag från övriga klubbar. 2024 kommer tävlingen arrangeras på 6 olika orter.

Startavgift: 500 kr/lag.
Tävlingsgreenfee: 680 kr/person.

Vecka 25 på Sand GC

Golfköpingsmästaren 2024

Välkomna till Golfköpingsmästaren 2024

Vecka 25 är det dags för Sand att ha sin deltävling i Golfköpingsmästaren.
Spelformen för tävlingen är slaggolf. Boka en starttid i Sweetspot och anmäl dig för tävlingen på en lista i receptionen.

Är du fullvärdig medlem i en Golfköpingsklubb betalar du 300+50 kr greenfee/startavgift. Spelar du på din hemmaklubb erlägger du 50 kr i startavgift innan du går ut och spelar. För övriga gäller ordinarie greenfee plus 50 kr.

Tävlingen är öppen för alla med ett klubb-hcp och vi spelar i 3-klasser. Vad gäller starttider, måndag-söndag 07.00-18.00. Du bokar din starttid själv på min golf eller i sweetspot men det måste finnas en markör i bollen. Du har möjlighet under en vecka att spela fler gånger på samma bana men måste betala för var gång.

Golfköpingsmästaren avslutas med en stor final på Ryfors GK, där de 100 bästa efter alla spelveckor gör upp om titeln. Finaldagen är gratis, vi bjuder på lunch och ett fantastiskt prisbord.
Spelschema: Ryfors GK v.22, Gränna GK v.23, Sand GC v.25, A6 GK v.26, Skinnarebo Golf & CC v.27, Götaström GK v.28, Hooks GK (parkbanan)v.29,  Wiredaholm GK v.30 och Jönköpings GK v.31. FINAL Ryfors GK v.33

Varmt välkomna att delta i Golfköping 2024

Kommande tävling – 10 juli 2024

Under Par Challenge by Golfamore & Out-of-Bounds.se

Spela en rolig Texas Scramble tävling i 2 klasser med dubbelt så mycket priser att tävla om!

Anmäl dig till ”Under Par Challenge”, den unika tävlingen där du och en spelpartner får chans att spela detta roliga och utmanande format tillsammans! Tävlingen har två välfyllda prisbord och alla som deltar får dessutom årets ”Collector Item”, en unik produkt som ändras från år till år! I priset ingår även vår roliga 19th Challenge!

Kommande tävling – 14 juli 2024

Golf Plaisir Resetouren 2024

Den populära tvåmannatävlingen Golf Plaisir Resetouren kommer till Sand den 14 juli!

Golf Plaisir Resetouren kommer under sommarsäsongen 2024 genomföra 39 deltävlingar fördelat över stora delar av Sverige. Spelformen är tvåmanna scramble med löpande start från 8.00

Prisbordet består av en Sverigefinal med övernattning, 3-rätters middag och välkomstdrink. Där tävlar man om 8 st finalresor (4 st lag) till någon av Golf Plaisirs utlandsdestinationer, samt 2a-8e pris bestående av golfprylar etc.

Startavgift: 295 kr/person.
Tävlingsgreenfee: 550 kr.

Tävlingskalender

Se årets kommande tävlingar

Via vår tävlingskalender så ser du hela årets planerade tävlingar som spelas på klubben så att du kan boka in dem i god tid.