SAND EXCLUSIVE BY JUNET 2023

Resan mot Valderrama börjar på Sand!

Självklart blir det en högklassig tävling även i år!
Vill du bjuda med vännerna till Sand Golf Club och Valderrama i år?

Då är detta rätt tävling för Er! Vill ni dessutom få en tourupplevelse med inspelsrunda, middag med underhållning, logi och en ”Range Experience” även detta med finfina priser så är det dags att anmäla ditt lag nu!

Ingen säsong utan en högkvalitativ tävling på Sand Golf Club. Vi vill erbjuda en tourupplevelse för amatörer, med ett evenemang av högsta klass och ett prisbord som tar oss ut i världen.

Tävlingen kommer att innehålla max 36st lag om 3 personer, totalt 108 spelare. Vi går ut i en kanonstart med 2 lag/hål. Tävlingen spelas som
en Slaggolf där de 2 bästa resultaten i bollen räknas in i totalen. Efter tävlingen väntar After Golf på vår fantastiska terass, därefter en ”Range Experience” innehållande ytterligare en tävling för alla deltagare och tillsammans med våra sponsorer en eftermiddag vi sent ska glömma. Dagen avslutas sedan i klubbhuset där middag, underhållning och såklart prisutdelningen väntar, vi ser fram emot att skicka ett lag till Spanien och Valdderama.

Natten spenderar vi antingen på fina VOX Hotel i Jönköping eller här på Sands hotell eller torp. Transporten för dem som bor på VOX Hotel tas självklart om hand av Smålandsbussen, både till och från Sand. Allt ingår i anmälningsavgiften!

Så anmäl er idag – max 36st lag för bästa kvalitet och service.

Anmäl ditt lag idag till: greger@sandgolfclub.se