Hotellpartners

HOTELLPARTNERS

Sand Golf Club erbjuder tillsammans med de bästa hotellen i regionen golfpaket med utmärkt boende. För mer information om golfpaketen var vänlig kontakta respektive hotell.

Elite Stora Hotellet

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Våra rum är trivsamt och bekvämt inredda för den moderna resenären. Vår stora frukostbuffé är uppskattad och serveras i en ljus och trevlig miljö.

Ni bor mitt i city med shoppinggatan runt hörnet. På The Bishop Arms, vår pub, som Ni faktiskt når via hotellobbyn finner Ni ett fantastiskt utbud av öl och whisky, en välkomponerad vinlista och en härlig meny.

Boka golfpaket på https://www.elite.se/sv/hotell/jonkoping/stora-hotellet/ eller ring 036-10 00 00

Hooks Herrgård

Ett par mil söder om Jönköping ligger Hooks Herrgård och speglar sig stolt i Hokasjöns vatten. Redan på Gustav III:s tid förstod man att uppskatta skönheten i den här delen av det småländska landskapet. 1934 började en golfbana att byggas och idag finns två välrenommerade 18 håls-banor, Parkbanan och Skogsbanan, övningsgreener samt två driving ranges.

Hooks Herrgård har 239 bäddar fördelade på 105 rum. Konferenslokaler i olika storlekar varav den största rymmer 300 personer.

Intill herrgården ligger ett härligt spa på 1300 kvm, med kalla och varma källor, pool, bastulandskap med upplevelseduschar och behandlingsrum. Passa på att boka spa entré eller en skön behandling under din vistelse.

I Hooks Golfcenter finns kansli, shop, restaurang, omklädning, bastu, gym & klubbrum. I shopen hittar du allt du behöver oavsett om du är nybörjare eller professionell golfspelare

Vårt golfpaket innehåller:

• En greenfee med bokad starttid på Sand
  • En greenfee med bokad starttid på Hooks GK, Park -eller Skogsbanan
  • Herrgårdens trerätters middag
  • Boende i enkelrum/dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • Tillgång till gym

Boka golfpaket på www.hooksherrgard.se eller ring 0393-210 80.

Golfpaket på Hotell Mullsjö

Koppla av efter spelrundan på Hotell Mullsjö!
Här välkomnas ni med kaffe och kaka och kan koppla av i både pool och bastu. På kvällen bjuds ni på en smakfullt komponerad 3-rätters middag och vilar upp er i bekväma sängar i ett av dubbelrummen.
Ni vaknar sedan upp till en härlig frukostbuffé – och vem vet, kanske blir det dags att slå ut på banan igen?
Hotell Mullsjö har 87 bäddar fördelat på 54 rum. Vår största konferenslokal rymmer 150personer i biosittning  och sammanlagt har vi 6 konferenslokaler.

För bokning av golfpaket, är ni välkomna att kontakta oss på: 0392-49400 eller info@mullsjohotell.se

GolfUnlimited

GolfUnlimited, ett unikt golfpaket i en av Sveriges bästa golfstäder

I Jönköping, en av Sveriges bästa golfstäder, får ni en golfvistelse med det bästa av allt!Ni kombinerar detta golfpaket i Jönköping, som innehåller tre dagars golfspel, med två nätters boende, inkl halvpension, på speciellt utvalda hotell mitt i centrala Jönköping. Läs mer på http://www.golfunlimited.se/