Välkommen till ett uppdaterat Sand Golf Club

Vi står redo för att ta emot er för en upplevelse utöver det vanliga även detta år.

För att utveckla vår upplevelse med golfpaket har vi påbörjat förändringen av vår anläggning. Vi har ny krögare, vi förändrar vår spelordning på banan, vi förbättrar vissa hål med ombyggnationer, vi gör ännu mer för att ge riktig Sand-kvalitet på alla våra spelytor och vi erbjuder bra träningsupplägg med våra tränare vid er vistelse.

En ännu bättre golfupplevelse utöver det vanliga helt enkelt!

HÖSTERBJUDANDE

Unna dig höstlyx med att komma till oss på Sand Golf Club
för en upplevelse utöver det vanliga.
Som gäst får du 25% i rabatt på alla golfpaket fram till den 16 oktober.

Pris från 1 121 kr/person* (ord pris 1 495 kr/person) i Herrgården.
Då ingår: Del i dubbelrum, tvårätters middag, frukost och 18 hål spel.

Köp till en extra runda för 699 kr/person.

Rabatten gäller alla dagar och endast på nya bokningar.

Läs mer om våra golfpaket på www.sandgolfclub.se/golfpaket/

Följande ingår i paketen per dygn:
Logi del i dubbelrum
Tvårättersmiddag
Frukost
En greenfee och fri hyrvagn
Tillgång till gym och bastu

Bokar gör ni via info@sandgolfclub.se eller på + 46 36 308 308
VARMT VÄLKOMNA till en upplevelse utöver det vanliga.

Golfskola på Sand Golf Club!

Du har väl inte missat den populära nyheten för 2022 – Max Persson håller golfskolor på Sand Golf Club över utvalda datum. Träna, spela och bo på anläggningen tillsammans med likasinnade golfare och utvecka ditt golfspel. Klicka på knappen för att komma till sidan om våra golfskolor och se tillgängliga datum.

Grupprabatt

Är ni ett större sällskap? Vid minst 13 golfpaketsgäster i sällskapet ger vi hela gruppen 100 kr/person i rabatt per dygn.

Rabatten gäller på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.