Välkommen att trivas här och längta hit

Golf hos oss är mer än bara en golfrunda. Det beror nog på att vi älskar att ge er service, vår böljande natur, banan är rolig att spela och att vi alla gemensamt skapar så god sammanhållning och trivsel på vår anläggning. Vi startar nu 2022 med ”omstarten” där vi lägger vårt hjärta och själ i att ge er alla en rätt riktning av var Sand ska bli med sin kvalitet in i framtiden. Vi satsar på banan, vi satsar på en ny smakupplevelse och vi påbörjar en förbättring av anläggningen i sin helhet.

Vi har högt ställda mål på oss själva och det gör att vi ska vara en av Sveriges bästa golfupplevelser även gällande våra medlemskap. Så from med 2022 kommer vi att ha nya medlemskapsformer som man som medlem ska välja.

Medlemmar

Ny medlem?  För att ansöka om plats, mejla oss på info@sandgolfclub.se.

Läs mer om de nya medlemsformerna & vanliga frågor och svar.

Delbetala

Nu kan du enkelt delbetala din eller familjens årsavgift med MoreGolf MasterCard. Du kan dela upp betalningen på 6 eller 12 månader utan ränta och betalar bara en delbetalningsavgift på 25 kr per månad och en kortavgift på 295 kr per år. Du kan påbörja din delbetalning när som helst så löper betalningen månadsvis.

Läs mer och ansök om MoreGolf här

 

Tillägg

Bagförråd 60 cm, 500 kr

 

Golfköping

Som en del i att skapa mer aktiviteter i vår golfverkamhet är Sand Golf Club medlem i Golfköping. Detta innebär att alla våra fullvärdiga medlemmar kommer att få spela Golfköpingstävlingen och få reducerad greenfee på Golfköpingsklubbarna. Våra medlemskap som räknas som fullvärdiga är Aktieägare, GULD och SAND samt juniorkategorierna.

De klubbar som är med i golfköping är Jönköpings GK, A6 GK, Gränna GK, Götaström GK, Hook GK, Ryfors GK, Skinnarebo G&CC och Wiredaholm GK

 

Är du företagare?

Då finns det möjlighet till spel genom ditt företag i Sand Golf Club Business. Vill du veta mer kontakta gärna Greger Wanderfeldt på greger@sandgolfclub.se

 

Friskvårdsbidrag

Vi vill glädjande presentera ett efterlängtat beslut om friskvårdsbidrag inom golf. Från 1 januari 2018 är det nya regler som gäller om skattefri friskvårdsförmån. På Sand Golf Club innebär detta:

Godkända skattefria friskvårdsaktiviteter inom golf
– Spelavgift (årlig avgift för golfspel, exklusive medlemsavgift)
– Greenfeeavgifter under 1 000 kr per tillfälle
– Egen träning på drivingrange
– Golfträning tillsammans med Max i form av: nybörjarkurser, golfkurser och golflektioner under 1 000 kr per tillfälle.
– Års- eller säsongskort för träningsanläggning eller träningsområde

Bra att veta:
– Det maximala skattefria beloppet är 5 000 kronor per år. Det är dock arbetsgivaren som bestämmer beloppet för sin arbetsplats, som därmed kan vara lägre än maxbeloppet.
– Det är arbetsgivaren som beslutar om de godkänner golf (eller andra aktiviteter) som friskvårdsförmån. En förutsättning är att företaget erbjuder all personal samma förmån.

Inte godkänt som skattefri friskvårdsförmån
– Medlemsavgiften till golfklubben (på Sand har vi inte medlemsavgift utan bara spelaravgift)
– Träningsredskap tex golfutrustning
– Deltagaravgift i golftävlingar
– Spelavgifter/golfpaket som avser mer än godkända friskvårdsaktiviteter, exempelvis ett exklusivt friskvårdspaket där delar av innehållet omfattas av annat än ”motion eller friskvård av enklare slag” är inte tillåtet för skattefritt friskvårdsbidrag, vare sig helt eller delvis.

 

Kontakt

Vill du bli medlem eller veta mer så kontakta oss gärna via mail info@sandgolfclub.se eller tel 036 308 308