Medlemsavgifter SAND GC

På Sand Golf Club väljer du medlemskap efter hur mycket och när du vill spela. Vi erbjuder medlemskap Allmedlem vilket är vårt stora medlemskap som ger dig fullt tillträde på hela anläggningen, Vardagsmedlem är för dig som gillar att spela på vardagar eller testa vårt nya medlemskap Startmedlem där fyra spel ingår. I alla typer av golfmedlemskap, från junior till senior ingår både gym och inomhusrange.

VÅRA HETASTE ERBJUDANDEN JUST NU

Teckna medlemskap för 2020 och spela fritt året ut!
Gäller först till kvarn, 20 medlemskap!

Vi rekommenderar dig vårt stora medlemskap som ger dig fullt tillträde på hela anläggningen.

Följande ingår:
– Obegränsat med spel alla dagar
– Fria bollar på rangen
– Fri tillgång till bastu, gym och inomhusrange
– Tillgång till medlemstider
– Medlemskap i golfköping

Rabatt på:
– När du bjuder med en greenfeegäst
– När du spelar på annan golfköpingsklubb
– Golfbil

Pris: 8700:-

Erbjudandet gäller alla medlemskap förutom startmedlemskap.

Varmt välkommen med din ansökan!

Allmedlem senior

8 700 kr

Vårt stora medlemskap som ger dig fullt tillträde på hela anläggningen.
Obegränsad tillgång till golf, rangebollar, övningsområden, gym och inomhusrange.
Medlemsrabatt på golfbil och gästgreenfee.

Vardagsmedlem

5 500 kr

För dig som gillar att spela på vardagarna.
Obegränsat spel på vardagar och fri tillgång till övningsområden, gym och inomhusrange.
Vid spel på helg tillkommer gästgreenfee.
Medlemsrabatt på golfbil, rangekort och gästgreefee.

Startmedlem

2 700 kr

Testa på att bli medlem hos oss. Du får 4 st spel för att komma in och trivas på vår anläggning.
De 4 spelen gäller ej helger mellan 08.00-13.00. Fri tillgång till våra övningsområden, gym och inomhusrange.

Studentmedlem

4 000 kr

Medlemskapet för dig som studerar och ändå vill ha stor tillgång till vår anläggning.
Obegränsat spel på vardagar. Helger gäller endast spel efter kl 13.00. Fri tillgång till övningsområden, gym och inomhusrange.

22-25 år

4 300 kr

Vårt äldsta junior medlemskap.

18-21 år

3 000 kr

Vårt stora junior medlemskap för den kommande generationen.
Obegränsad tillgång till golf, övningsområden, gym och inomhusrange.
Medlemsrabatt på golfbil, rangekort och gästgreenfee

13-17 år

2 000 kr

Vårt lilla junior medlemskap för den kommande generationen.
Obegränsad tillgång till golf, övningsområden, gym och inomhusrange.
Medlemsrabatt på rangekort och gästgreenfee.

Juniormedlem upp till 12 år,

1 000 kr

Vårt minsta medlemskap för den kommande generationen.
Obegränsad tillgång till golf, övningsområden, gym och inomhusrange.
Medlemsrabatt på rangekort och gästgreenfee.

Medlemskap Premium – Sand GC & Jönköpings GK

Genom samarbetet erbjuder nu Sand GC och Jönköpings GK Premium+ (kombinationsmedlemskap för nya medlemmar) och Premium (utökad speltillgänglighet för befintliga medlemmar).

Ny medlem • Premium+
– Ett medlemskap. Nytt gemensamt medlemskap för 9 995 kr, där du ges full spelrätt på båda anläggningarna. Du väljer själv hemmaklubb. Medlemskapet kan endast tecknas av nya medlemmar på båda klubbarna (Gäller ej befintliga medlemmar som varit aktiva under 2018 på Jönköpings GK eller Sand GC).

Befintlig medlem • Premium
– Utökad speltillgänglighet. Som befintlig medlem (gäller endast fullbetalande medlemmar) kan du utöka ditt medlemskap för spel på den andra anläggningen för 2 495 kr. (Gäller ej spel lördag och söndag 08.00-13.00).

Fullvärdiga medlemmar som begär/begärt utträde ur någon av samarbetsklubbarna kan ej teckna Jönköping Premium/Premium+.

Tillägg

Rangekort med obegränsat med bollar, medlem 1 000 kr, icke medlem 1 500 kr

Bagförråd 60 cm, 500 kr

Golfköping

Som en del i att skapa mer aktiviteter i vår golfverkamhet kan vi glatt meddela att from 2019 är Sand Golf Club medlem inom Golfköping. Detta innebär att alla våra fullvärdiga medlemmar kommer att få spela Golfköpingstävlingen och få reducerad greenfee på Golfköpingsklubbarna.

De klubbar som är med i golfköping är Jönköpings GK, A6 GK, Gränna GK, Götaström GK, Hook GK, Ryfors GK, Skinnarebo G&CC och Wiredaholm GK

Är du företagare?

Då finns det möjlighet till spel genom ditt företag i Sand Golf Club Business. Vill du veta mer kontakta gärna Adam Björkegren, adam@sandgolfclub.se

Friskvårdsbidrag

Vi vill glädjande presentera ett efterlängtat beslut om friskvårdsbidrag inom golf. Från 1 januari 2018 är det nya regler som gäller om skattefri friskvårdsförmån. På Sand Golf Club innebär detta:

Godkända skattefria friskvårdsaktiviteter inom golf
– Spelavgift (årlig avgift för golfspel, exklusive medlemsavgift)
– Greenfeeavgifter under 1 000 kr per tillfälle
– Egen träning på drivingrange
– Golfträning tillsammans med Thomas och Adam i form av: nybörjarkurser, golfkurser och golflektioner under 1 000 kr per tillfälle.
– Års- eller säsongskort för träningsanläggning eller träningsområde

Bra att veta:
– Det maximala skattefria beloppet är 5 000 kronor per år. Det är dock arbetsgivaren som bestämmer beloppet för sin arbetsplats, som därmed kan vara lägre än maxbeloppet.
– Det är arbetsgivaren som beslutar om de godkänner golf (eller andra aktiviteter) som friskvårdsförmån. En förutsättning är att företaget erbjuder all personal samma förmån.

Inte godkänt som skattefri friskvårdsförmån
– Medlemsavgiften till golfklubben (på Sand har vi inte medlemsavgift utan bara spelaravgift)
– Träningsredskap tex golfutrustning
– Deltagaravgift i golftävlingar
– Spelavgifter/golfpaket som avser mer än godkända friskvårdsaktiviteter, exempelvis ett exklusivt friskvårdspaket där delar av innehållet omfattas av annat än ”motion eller friskvård av enklare slag” är inte tillåtet för skattefritt friskvårdsbidrag, vare sig helt eller delvis.

Kontakt

Vill du bli medlem eller veta mer så kontakta oss gärna via mail info@sandgolfclub.se eller tel 036 308 308

Tornaryd
564 91 Bankeryd