Nu drar ”nya” Golfköpingmästaren igång!

Golfköpingsmästaren!

Golfköpingsmästaren är en av Sveriges största golftävlingar om man räknar till antalet starter. Detta är din chans att testa alla fantastiska golfbanor i Jönköping samtidigt som du jagar poäng på leaderboarden för att kvala in till finalen där ett dignande prisbord väntar!

Nytt för i år är att vi hälsar Sand GC välkomna till gemenskapen, vilket innebär att det blir nio tävlingsveckor istället för åtta.

Vinnarna i finalen erhåller fritt spel under 2020 på ALLA Golfköpingsbanor!
(förutsatt att man är fullvärdig medlem i någon av golfköpingsklubbarna)

Utöver det kommer vi i år dela ut priser till alla som kommer på prispallen under varje veckotävling. Finalen är flyttad till lördagen för att alla ska kunna spela och väl där väntar överraskningar på banan och en riktig golf-happening!

Upplägget är enkelt:

– Spela när du vill under veckan med vilken spelpartner du vill!

– Du betalar 250 kronor i greenfee inklusive startavgift men på din hemmabana betalar du bara 60 kronor i startavgift.

– Tävlingen avgörs i A, B och C-klass (alltså ingen Open-klass i år).

– Du får spela flera gånger samma vecka, men bara ditt bästa resultat räknas.

– De 40 bästa i varje klass får poäng på leaderboarden som du enkelt ser på www.golfkopingsmastaren.com

– De 100 bästa på leaderboarden kvalar in till finalen den 17 augusti på Götaströms GK.

Tävlingsschema:

Vecka 23: Götaströms GK

Vecka 24: Hooks GK

Vecka 25: Sand GC

Vecka 26: Gränna GK

Vecka 27: Jönköpings GK

Vecka 28: Ryfors GK

Vecka 29: A6 GK

Vecka 30: Wiredaholm Golf & Konferens

Vecka 31: Skinnarebo G&CC

För fullständiga regler och information, läs www.golfkopingsmastaren.com.

Följ även Golfköpingsmästaren på Facebook (@golfköping) och Instagram (golfkoping) för mer löpande information kring tävlingen.

Varmt välkomna till Golfköpingsmästaren 2019, en de av Golfköping.

Tornaryd
564 91 Bankeryd